Peter Suurla - Julkinen Liikenne


Updated: Mar 8
Helsingissä on nähdäkseni hyvin toimiva julkinen liikenne, toki kohdallani tämä näkemys tulee pääsääntöisesti autoilevalta ihmiseltä. Mutta aina kun olen tarvinnut julkista liikennettä, olen ollut tyytyväinen kokemukseeni.


Raidejokeri on mahtava lisäys helsinkiläiseen julkiseen liikenteeseen. Sitäkin on mahdollista laajentaa nykyisestä kolmesta linjasta.


Muita järkeviä julkisen liikenteen hankkeita voisi olla tämän lisäksi luotijuna Helsinki-Vantaalle, jonka toinen pääteasema olisi tietenkin Tallinnan lentoasema.


Ratikat, metro, raidejokeri ja lähijunat ovat pääkaupunkiseudun liikkumisen kulmakiviä. Mitä enemmän saamme raideverkostoa rakennettua ja vähennettyä linja-autoja liikenteestä sitä enemmän sujuvoitamme kaupunkilaisten elämää, niin teillä kuin myös julkisessa liikenteessä.


Julkisen liikenteen Wi-Fi verkko. Oma kokemukseni Metron Wi-Fi verkosta on lähtökohtaisesti ollut käyttökelvoton. Julkisen liikenteen Wi-Fi tulisi suunnitella siten, että ruuhka-aikana on täysi kulkuneuvo ja kaikki katsovat yhtäaikaisesti streamina 4K videoita.


Näyttää kuitenkin vahvasti siltä, että tulevaisuudessa Helsingissä on todella näppärä liikkua vaivattomasti uusien julkisen liikenteen ratkaisuiden vuoksi.Peter Suurla

3 views0 comments

Recent Posts

See All